Teatopics tag
Mijn verhalen

De 10 leukste teatopics tag

De 10 leukste teatopics tag. Ik was getagd door Marieke van Mariekblogt, deze leuke teatopics tag is van haar.  En ik moest deze natuurlijk wel doen, aangezien ik naast een koffieleut ook een echte theeleut ben. Ik begin rond twee uur ‘s middags met m’n eerste kop thee, voor die tijd heb ik echt alleen maar koffie nodig…wil ik nog een beetje normaal functioneren op een dag. Ik lees eigenlijk nooit wat er op de labeltjes staat van de theezakjes. Volgens mij is het ook niet bij elk theezakje. Ik ben er nu natuurlijk op gaan letten, best grappig eigenlijk.

De wervelstorm die ik had tussen de middag eten aan vriendinnetjes van mijn dochters zijn nu allemaal hoppa lekker naar school!
Wat een rust. En ook nog eens een vooruitzicht dat ik straks niet naar school hoeft. Tot vijf uur heb ik hier het rijk alleen!
Dus een koppie thee, zonder iets erbij…

Hier komen mijn antwoorden op de teatopics vragen;

Wat was de laatste keer dat jij de slappe lach had?

Ik zat van de week met m’n moeder aan de telefoon en hadden het over de Kerst. We doen altijd cadeautjes met de familie. En dan trekken we daarvoor lootjes, meestal gaat het met onlinelootjes.nl altijd gelijk goed. Dit keer niet. Moest weer overnieuw. Het was een heel gedoe, de een had toen al cadeautjes besteld, de andere had zichzelf als lootje getrokken. De een begreep het niet meer.
Er zat een vreemde in onze familie groepschat. Kortom een heel gedoe, maar ik heb de volgende ochtend aan de telefoon wel gelachen met mijn moeder erover.

Wat is het ondeugendste wat je vroeger hebt uitgespookt?

Uhhh..wat ik mij kan herinneren was dat ik vroeger elke weer geld kreeg voor “de zending” dat geld ging school dan inzamelen voor school en dan kwam dat weer terecht bij de de arme kindjes. Ik ging elke week van dat geld naar de supermarkt en kocht daar losse snoepjes van.

Welke dag zou je nog weleens willen beleven?

Poeh! De geboorte van mijn kids? Maar dan wel zonder bevalling;) mijn bruiloft? Wat een hele mooie zonnige dag was. Reizen, uitjes? Zijn een heleboel die ik nog best een keer wil beleven.

Wat is het meest bijzondere wat iemand ooit voor je deed?

Ook een heleboel en met name gewoon kleine dingetjes..teveel om op te noemen.

Wat is de meest vreemde plek waar je ooit geslapen hebt?

In de jungle in Maleisië.

Wat is jouw meest dierbare plek op aarde?

Dat zijn er best een hoop. Vroeger zonder kids hebben we veel met z’n tweetjes gereisd. Er zijn een heleboel plekken waar ik geweest ben die mij zijn bijgebleven, allemaal bijzonder.

Wat is het moeilijkste wat je ooit hebt gedaan?

Zwangerschap

In welke eeuw had je graag willen leven?

Gewoon in het nu! Lekker makkelijk. Geen paard en wagen voor mij…of een corset.

Hoe ziet jouw perfecte date eruit?

Heerlijk een weekend weg met z’n tweetjes, leuk stedentripje, zonder kids, lekker shoppen en eten & wat bezienswaardigheden.

Van welke kleine dingen wordt  jij gelukkig?

Dat zijn er best een hoop. Van mijn meiden als ze weer eens met een opmerking komen of iets doen. Of spontane dingen. Een mazzel hebben met iets, waarvan je het helemaal niet verwacht. Een verrassing en noem maar op. Heerlijk op de bank, kopje thee, kids op bed en een Netflix serie van 6 seizoenen.

Dit waren mijn antwoorden, wat grappig. Ik had nog nooit eerder een tag ingevuld. Nu moet ik natuurlijk ook iemand taggen; Marileen van Mamaissues  en Roelina.

10 Comments