eerste schooldag checklist, handig
DIY,  Mijn verhalen

Checklist: 1e schooldag. Waar je allemaal aan moet denken. Niet vergeten

Zucht…maandag begint hier het hele circus weer. De zomervakantie is weer voorbij. Dat wordt weer wennen. Ik vind het altijd een beetje dubbel. Het is ook wel lekker dat ze naar school gaan. Hup in het ritme. Maar tegelijkertijd ook zo jammer! Die heerlijk vakantie, waar niks moet…

Ik moet ook altijd even inkomen, luizencapes hangen hier nog steeds aan de kapstok. Wil die dingen eigenlijk nog even wassen. Lekker handig op het laatste moment. En oja! Beker lekt, wist ik wel. Nu moet ik niet vergeten om een nieuwe beker te kopen. Dit en nog veel meer. Daarom deze handige 1e schooldag checklist. Print Checklist 1e schooldag-printable een pdf met een handige Back to school printable.

Succes maandag.

1e schooldag, na de vakantie wat je niet moet vergeten