mama & beauty
Mama & Beauty,  Review

Catrice Limited edition “Victorian Poetry”

Ik kocht laatst een nagellakje en een lippenstift bij de Kruidvat van Catrice. Nagellakjes koop ik regelmatig, lippenstift wat minder. Ik zocht een leuk kleurtje voor de feestdagen. Zo’n kleurtje die mijn outfit net even een boost geven. Ik was namelijk niet geslaagd voor een kerstoutfit! De reden was dat ik gewoon niks kon vinden. Heb je weleens. En natuurlijk heb ik heus nog wel wat in mijn kast hangen.

Ik ben geen beautblogger, maar wel een mama die heel veel van beautyspulletjes houdt. Dus lees mee, wat deze mama er van vindt.

Victorian Poetry

Ik kocht dit mooie lakje in december bij Kruidvat en zag bij thuiskomst pas dat het een “limited edition” is van Catrice is.  De “Victorian Poetry” Eigenlijk viel mijn oog gelijk al op de prachtige kleuren en de verpakking. Het nagellakje is een mooie matte kleur, waar ik wel even aan moest wennen, want volgens mij heb ik nooit eerder een matte nagellak gehad. Eens moet de eerste keer zijn. En ik vind het prachtig. De kleur is mooi vol en geeft een glamourachtige feestelijke uitstraling met een mooie matte finish. Volgens Catrice lang houdbaar. Persoonlijk vind ik dat dus niet. Deze mooie kleur dekt wel meteen, 1x aanbrengen vond ik genoeg, maar helaas kon ik het de volgende dag nog wel een beetje aantippen…

Berry British Catrice
Berry British (C01) matte finish

Deze limited edition van Catrice is in vijf limited kleurtjes te verkrijgen. De prijs 2,99. O.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Catrice

CatriceChique & feestelijk

Ik vind het echt een hele mooi matte volle kleur. Chique en feestelijk! Ik droeg een groene blouse, maar deze kleur staat ook super chique met mooi okergeel of natuurlijk zwart.

Kocht er ook uit deze limited edition een mooie lipstick bij. De “Poetic Pink, C02. Ik ben echt wel te spreken over deze matte lippenstift. De kleur is mooi en vol, maar toch subtiel. Ik hou ervan! Ondanks dat het een matte lippenstift is smeert het fijn uit en niet droog. Een mooie matte finish. Volgens Catrice lang houdbaar. Ik vind inderdaad dat de kleur lang blijft zitten.

Catrice
De prijs van deze lippenstift is 4,99. En is in twee kleuren verkrijgbaar. De verpakking is ook heel mooi, daar viel mijn oog natuurlijk ook weer op.
Catrice

Ondanks dat ik niet voor een kerstoutfit geslaagd was, ben ik gelukkig wel voor mooie “make-upjes” geslaagd.  Ook nog eens lekker budget. De limited edition van Catrice “Victorian Poetry” is van december tot januari verkrijgbaar.

Dit was mijn eerste make-up review! Ik vind het eigenlijk wel erg leuk om tedoen. Wat vinden jullie van deze mooie kleurtjes van Catrice?

9 Comments