Budgettip, musthave, trui, kinderen, zeeman, hip
Mijn verhalen,  Shoppen

Budgettip: musthave sweater van Zeeman…en ja er zit een unicorn op. Shoplogje.

Budgettip: musthave sweater van Zeeman. Dat shoppen voor je kids leuk is dat weten wij moeders natuurlijk alllemaal. Niks is zo leuk om je mini-me in hippe mooie kleertjes te zien. Nu de scholen weer begonnen zijn, zomer weer op het einde is moet er natuurlijk weer volop geshopt worden. Na de zomervakantie passen mijn meiden vaak niks meer en zijn ze vaak een maat gegroeid. De nieuwe collecties voor de winter druppelen binnen. Zo leuk allemaal! Kost allemaal een hoop geld, leuke kinderkleding, maar toch hoeft leuke kinderkleding niet altijd duur te zijn. Zo liep ik gisteren Zeeman binnen. En ik spotte daar zo’n leuke sweater, dat ik em heb gebomardeerd als musthave! Deze trui mag je absoluut niet laten liggen, gewoon omdat ie hartstikke fashionable is én lieve moeders .. leuk geprijsd…budget alert! Shoplogje…

Musthave ..en ja er zit een unicorn op..

Deze toffe trui vond ik dus bij Zeeman, was volgens de verkoopster nét binnen. Mijn oog viel er direct met een andere moeder gelijk op. We waren het er beide direct overeen, deze is leuk! Ik kocht er ook eentje voor een jarig vriendinnetje. Ja er zit dus ook een unicorn in…waar niet zou je bijna zeggen. De zwarte kniekousen kocht ik erbij voor 1,29. Het roze lippentasje, ook in het rood verkrijgbaar kocht ik voor 4,99. De superleuke hippe pins kocht ik ook bij Zeeman voor 1,99. Combineert leuk met dit leren plooi rokje van H&M 14,99. De Dr Martens zijn nog van vorig jaar winter. Ze past ze nog.

Mix en match

Hoe draag je deze sweater nog meer? Tja met wat niet zou je bijna zeggen? Mix en match er lekker op los. Natuurlijk makkelijk op een skinny jeans. Of een leuke zwart wit legging onder het zwarte leren plooirokje. De Dr Martens kun je ook vervangen voor leuke sneakers.

Budgettip, Zeeman trui, H&M rokje, kniekousen, dr Martens

Mijn man zou zeggen; waar is de bijpassende pyjamabroek? Ik ga dat niet eens meer uitleggen…

Musthave budgettip sweater trui Zeeman, Shoplog  Zie je een unicorn..dus dan is het zoiezo goedgekeurd door mijn meisje.

Unicorn. Zeeman textiel, shoplogLeuk he die pins, leuk voor op een tas, spijkerjasje of een hippe baret, die je ook veel ziet in deze winter.

Zeeman trui, kinderen, unicorn, pinsEn? Leuk he? Nu gelijk rennen naar Zeeman.

16 Comments