Lijfgids een reis door de puberteit
Review,  Winnen

Boek: Lijfgids..een reis door de puberteit (winactie gesloten)

Lijfgids ..een reis door de puberteit. Een boek die je beginnende puber meeneemt op ontdekkingsreis door de puberteit. Geschreven door Chariva. Je kent haar vast wel want ze is ook de auteur van “Sinterklaas voor grote kinderen” Dit boek heeft ze speciaal geschreven voor meiden vanaf een jaar of tien, die misschien al met lastige vragen zitten en die al helemaal geen zin hebben om het aan hun ouders te vragen.

Een boek vol weetjes…

Ik heb een dochter van 11 jaar, dus dit boek kwam heel goed uit. Ze nam dit boek met wat gemopper aan van mij (zoals ze de laatste tijd overal op moppert, vooral op haar ouders) maar verdween er toch mee naar school. Toen ik haar later vroeg wat ze van het boek vond, kreeg ik als antwoord: Het is een grappig boek mam, leuk om te lezen. Het boek staat vol weetjes, die jij niet eens weet. Over wenkbrauwen “enzo” ..maar ook over borsten. Dus tja.

Persoonlijke lijfgids Olivia

Olivia, je persoonlijke lijfgids in het boek is net 18 en zo’n beetje net uit de puberteit. In dit boek neemt ze je mee op ontdekkingsreis..een reis door de puberteit en vertelt ze je alles wat ze weet. Lastige vragen die je niet durft te stellen aan je ouders. Van puistjes, verliefdheid, ontharen tot het dragen van contactlenzen, hoe, wat, waarom je krijgt antwoord op al je vragen. Het gevoel dat een meisje van 18 jou het een en ander uitlegt over wat zij nog niet zo lang meemaakte in de puberteit is heel anders dan als een volwassene dat doet. Een vrolijk, luchtig en vlot geschreven boek vol met tips en handige weetjes van BN’ers zoals: Pip Pellens, Victoria Koblenko, Jill, Belle Zimmerman, May Hollerman & Dilan Yurdakul vroeger ook ooit pubers geweest.

Winnen.

Vooral die ouders met beginnende pubers…ik mag ook een exemplaar van dit mooie boek weggeven. Meedoen is heel eenvoudig:

  • Like de Facebookpagina van Firma Mama
  • Likehet bericht van deze winactie op Facebook, delen wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.
  • Laat in een reactie hieronder of op facebook weten dat je meedoet.

Na de feestdagen, maandag 7 januari maak ik de winnaar bekend. Wil je het boek toch liever kopen? Bij bol.com koop je dit boek voor 16,99 lijfgids..een reis door de puberteit

14 Comments