Mijn verhalen,  Review

Bloemen van Bloomon. Is het wat?

Bloomon, is het wat? Is het de moeite waard. Hoe werkt het.Elke week een versje bos bloemen, dat zijn wel een van de dingen waar ik vrolijk van wordt. Een bloemetje hier en een bloemetje daar en mn huis ziet er dan gelijk weer anders uit. Ik ben best selectief met een bloemetje, noem mij een zeikerd ik vind gewoon niet alles mooi. Op social media zag ik de boeketten van Bloomon voorbij komen, een voor een echt prachtexemplaren. Echt een perfecte bos voor mij. Precies zoals ze ik wil hebben. Mooie aparte bloemen en prachtige kleuren.

Hoe zit het dan met een abonnement?

Ik had nog nooit een bos besteld bij Bloomon. Waarom niet? Ik had ze nog nooit live bij iemand gezien en dat je dan gelijk weer vast zit aan een abonnement schrikt mij dan toch ook wel weer af. Ik had ook echt nooit gekeken op de site van Bloomon wat een abonnement nu precies inhoudt. Zo’n abonnement valt best mee. Je bepaalt namelijk zelf hoe vaak je verse bloemen wil. Kies je voor een keer in de week, eens in de twee weken of per maand. Wil je een paar keer overslaan, prima. Kleine bos of een grote bos?  Het kan allemaal? Dus tja..ik noem dit nou niet echt een abonnement.

Ik koos voor een medium boeket. Een boeket van 21,95 en 65 cm. Prima formaat op mijn kookeiland. Een paar dagen voor dat ik mijn bestelling had gedaan, kreeg ik een smsje. Hoelaat mijn boeket werd bezorgd. Ik was zo benieuwd. Ook omdat ik om mij heen toch wat verhalen had gehoord en gelezen. De een was namelijk niet meer tevreden. De bosjes zouden steeds kariger worden. Problemen met bezorgen. Een ander was wel heel blij, nog steeds prachtige bossen, goede service. Van diverse mensen las ik ook dat ze met een bos wel twee weken doen, daar was ik wel heel benieuwd naar.

Bloomon boeket

Klokslag zeven uur ‘s avonds werd mijn boeket bezorgd. Gewikkeld in mooi “hip”stevig papier/karton met een superleuk boekje met allerlei tips hoe je het beste voor je nieuwe baby’s kunt zorgen. Kijk..en dan heb je mij..ik ben namelijk echt een sucker voor “the look & feel” de bezorging van mijn boeket in een mooi papiertje en een schattig mooi boekje was al perfect, dus voor mij kon er niks meer misgaan..

Bloomon instructie boekje

Verzorgen alsof het mijn kindjes zijn..

Ik was heel blij verrast met mijn boeket. Prachtig in een woord! Ik las het boekje met de instructies keer op keer. Ik schikte ze opnieuw, gaf ze netje om de dag vers water en elke ochtend als ik naar beneden kwam  zag mijn boeket er weer anders uit. Het werden net mijn kindjes. Mijn boeket werd steeds voller en kleurrijker. De bloemen kwamen uit..

Bloomon zelf was ook heel benieuwd wat ik ervan vond om de paar dagen ontving ik  een sms met tips & tricks. De dagen erna kreeg ik via de post deze mooie kaartjes. “Too good not to be share” op de kaartjes staat een code. Ik ben nu klant, maar mocht jij ook een boeket willen, dan krijg jij bij gebruik van deze code https://www.bloomon.nl/rp5vhm…een vaas cadeau. En ik krijg dan mijn volgende bos helemaal gratis.

Bloomon kaartjes, gratis vaas. promotie
Share the love..per post..
Totdat…

Totdat het van de week zo’n dertig graden werd..hittegolf. Hoe ik mijn kindjes ook tegen de hitte beschermde..Pioenroos, roos hebben het de eerste dagen niet gered. Maar goed niet getreurd de bos was ondanks het overdreven warme weer nog steeds mooi en ik was nog steeds dik tevreden. En heel eerlijk een bos van de bloemenzaak hier om de hoek, had het allang opgeven met dit warme weer.

De echte die hards staan nog…

Het is nu maandag. Ze staan nu al elf dagen. Mijn bloemen staan er nog steeds mooi bij. De bos is wel een stuk minder geworden, maar ik geloof echt dat dit door het warme weer komt. Als het niet zo was, dan was er waarschijnlijk wel wat meer van de bos over.

Bloomon, hoe werkt het en is het wat
De bos na elf dagen

De prijs..tja een hoop mensen vinden het een hoop geld. Ik vind het meevallen. 21,95, medium formaat, exclusieve bloemen. Een bos die bijna twee weken staat…ik ben helemaal happy.

Aanstaande donderdag komt mij nieuwe boeket. Ik kan niet wachten!

Oh.. en by the way..deze post is geen sponsorpost. Ik ben gewoon heel enthousiast over Bloomon;))

9 Comments

 • Fleur

  Ik heb voor mijn verjaardag ook een abonnement gekregen, Mijn vriend vond 22 euro voor een bos ook wel aan de prijzige kant, maar we krijgen nu elke 2 weken een bos en ze staan ook echt wel zo lang. Niet alle bloemen, maar ik herschik de bos gewoon een paar keer. Ik ben er ook blij mee
  Fleur onlangs geplaatst…Mijn meiden en hun liefde voor jurkenMy Profile

 • esther

  Ik heb het nu even stopgezet maar ben absoluut te spreken over Bloomon. Prachtige veldboeketten. Mooi verpakt en ze zijn super vers en staan lang. Na de vakantieperiode zijn wij ook weer van de partij 🙂
  esther onlangs geplaatst…Wie mooi wil zijn moet …My Profile

 • Susanne

  Super leuk is het zeker, de verpakking kan ik alleen al blij van worden 😉 Wel erg wisselde ervaringen met de kwaliteit. Daarom momenteel geen abonnement. Maar dat is stiekem ook een beetje omdat ik het veel te leuk vind om zelf mijn bloemen uit te zoeken bij de bloemist. Vaak ben ik dan ook een stuk voordeliger uit en ze staan even lang (+/- 2 weken). Maar… eerlijk is eerijk… gemak is ook erg fijn en mocht je zelf niet zo creatief met bloemen zijn dan is Bloomon zeker een goed uitkomst!

 • Wil

  Ik heb het 1 x in de maand maar vind het geweldig. Eindelijk eens leuke boeketten en niet de standaard. Ben er heel erg blij mee, was een leuk moederdag kadootje van mijn dochter

 • Claudia Diependaal

  Ik ben er ook heel erg blij mee. Ik heb MS en kan niet zomaar naar de bloemenwinkels of markt. Dit is voor mij dus de ideale oplossing! Het huis ruikt heerlijk en het staat zo fleurig dat je er blij van wordt.