Bloggersdag. Leer nieuwe blogs kennen en maak kans op meer dan 60 prijzen! (Gesloten)

Hey wat leuk dat je er bent!  Vandaag is het Bloggersdag. Een initiatief van Yvonne van Kidzblogger, alweer voor de tweede keer georganiseerd. Ik ben benieuwd hoe je hier terecht bent gekomen. Misschien via Mrs Mama? Die leuk persoonlijke mama blog met een hoop inspirerende en herkenbare verhalen. Maar misschien haak je net aan in deze gezellige bloghop? Leuk! Dan ga ik je in het kort vertellen wat de bedoeling is van deze bloggersdag.

Bloggersdag? Wat is het precies?

Deze bloggersdag is bedoeld om je kennis te laten maken met allemaal verschillende bloggers. Je hopt van blog naar blog en natuurlijk hebben al deze blogs een leuke winactie op hun blog. In totaal doen zo’n 65 blogs mee, dus je kunt 65x kans maken op een prijs. Je leert zo weer een hoop nieuwe blogs kennen en wie weet win jij ook nog eens een leuke prijs. Natuurlijk heb ik ook iets leuks om weg tegeven, maar daar straks meer over.

Ik zal mij even netjes voorstellen…

Misschien kom je al geregeld een kijkje nemen op mijn blog; Firma mama, maar als je nieuw bent zal ik mij kort voorstellen. Ik ben Dewi, 39+ (okay..41) getrouwd en ik ben moeder van twee meiden van 10 en 6 jaar. Ik heb geen flesjes en luiers verhalen meer, dus die verhalen zul je bij Firma mama niet vinden. Ik schrijf persoonlijke herkenbare verhalen met de nodige humor, zoals dit verhaal over loslaten. ..Dingetje hoor dat loslaten..Je zult bij mij geen “zware” verhalen lezen, gewoon gezellig en herkenbaar. Ik hou ook van koken, vooral makkelijk & lekker, zonder een pakje of zakje. Elke vrijdag vindt je hier een heerlijk en makkelijk recept geschreven door gastblogger Parveen, zoals deze lekkere havermout koeken. Verder leuke shoplogs, heb je deze budget musthave al gespot? Heel veel leuke en eerlijke reviews en diy’s , want je knutsel maar wat af met twee meiden in huis. Natuurlijk kidsmode en leuke tips etc. Kortom een gezellige lifestyle (mama) blog!

En dan nu mijn winactie!

Ik heb een hele leuke! Speciaal voor alle trotse mama’s, die de mooie kunstwerkjes van hun kids een mooi plekje willen geven in huis mag ik namens Sabo Handmade dit superleuke “kijk eens wat ik heb gemaakt” bord weggeven. Dit bord staat heel leuk in je hal, woonkamer, keuken noem maar op! Je vindt er vast een mooi plekje voor.

Sabo Handmade wordt gerund door twee vriendinnen, Fenne & Lise. Twee creatieve leuke meiden die samen de stap hebben gemaakt om een bedrijf op te zetten. Beide zijn ze graag bezig met ontwerpen en ze maken dan ook unieke cadeautjes op het gebied van lifestyle en interieur. Wil je iets leuks en origineels? Neem eens een kijkje in de webshop van Sabo Handmade. Het is allemaal net even anders. Als extra service hebben ze ook nog een cadeau service. De meiden pakken de cadeautjes met liefde voor je in. Op deze manier kun je het cadeautje direct opsturen naar de persoon.

Bloggersdag, winnen, give away, weggeven, winactie. Sabo Handmade

Hoe maak je kans:
 • Like mijn facebookpagina Firma mama.
 • Laat een reactie achter op dit bericht of op Facebook om te laten weten dat je meedoet aan deze giveaway.

De winactie loopt t/m zaterdag 16 september 23.59. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, laat dus een geldig e-mailadres achter. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Hop nu weer snel verder naar de volgende blog…Mamaliefde.

Waar je zeker even een kijkje moet nemen is de blog van Linda, Mamaliefde. Ik zou bijna zeggen wie kent Mamaliefde niet. Elke dag bezoeken wel duizenden ouders Mamaliefde. Hier leest je een hoop over opvoeding, recepten en leuke uitstapjes, inspirerende persoonlijke verhalen, maar ook hele actuele onderwerpen zoals bijvoorbeeld het stukje:  staken in het onderwijs. Dus zeker de moeite waard om even langs te hoppen en doen dan ook mee met de winactie van Linda!

Veel plezier met hoppen.

Dewi

Ook leuk om te lezen.

51 comments

 1. Ik wordt helemaal enthousiast van zo’n leuke bloggershop! 😃zeker met dit treurige weer, heerlijk om te lezen en kennis te maken met jullie allemaal!
  En wat een superleuk bord zeg! Met 2 meiden die maar wat graag knutselen zou deze altijd gezellif gevuld zijn! 😀ik hop snel weer verder! ❤

 2. Een gezellige bloggersdag gewenst! En wat een gaaf bord om de kunstwerken van mijn zoon aan te hangen. Hij is er meestal apetrots op, zo kan hij ze helemaal mooi showen! Doe graag mee.

 3. Echt superleuk is dit hoppen 🙂 Dit gave bord krijgt bij deze oma van bijna 3 een ereplaatsje, ik doe daarom ook graag mee 🙂

 4. Fantastisch!! Wat een origineel bord om de leuke werkjes van je kinderen aan te hangen. Heel graag doe ik mee om hierop kans te maken voor mijn artistieke kleintjes 😉

 5. Via de bloghop kwam ik hier. Wat een gaaf idee, dat bord van de winactie! Nu hebben we de tekeningen op het keukenraam geplakt, maar daar ben ik eigenlijk niet zo gecharmeerd van. Ik zou graag winnen!
  Ik heb helaas geen FB, kan ik dan toch meedoen?

 6. Wauw wat een gaaf bord! Mijn zoontje is afgelopen maandag begonnen op de Peuterspeelzaal dus er zullen genoeg knutselwerkjes mee naar huis komen, leuk om ze dan zo een mooi plekje te kunnen geven!

 7. Wat een goed idee. Ik doe graag meevoor dit speciale plekje voor alle kunstwerken van mijn kinderen!

 8. Wat een superleuk bord. Die zou ik graag willen winnen.
  Ik vind deze bloghop ontzettend leuk, ik heb heel veel nieuwe blogs ontdekt. Ik ga je volgen!
  Liefs Wendy

 9. Wauw ja heel graag. Mijn dochter is gek op knutselen.
  In december Gaat zij naar de basisschool voor het eerst en natuurlijk zal ze dan ook thuis komen met de leuke knutselwerkjes.
  Hiermee kan ik ze op een leuke manier ten toonstellen 😉 ipv altijd maar oo de koelkast te hangen
  Ik ga iniedergeval hard duimen

 10. Oh die is leuk! Het zorgt ervoor dat je niet met een hoop knutselwerkjes verspreid door het hele huis zit. Orde= zalig! 😀

 11. Dat is nog eens een leuk idee om alles te bewaren. dochter elise tekent en knutselt DAGELIJKS wat af, maar hiermee kunnen we iig de prachtigste kunstwerken mooi ophangen.

 12. Wauw zeg deze win actie kan ik zeker niet voorbij laten gaan. Wat leuk bedacht. En dat staat ook nog leuker dan op de deur. Ik die dus zeker heel erg graag mee!

 13. Wat een enorm leuke manier om eens kennis te mogen maken! Leuke blog!

  Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om mee te doen.

  Onze dochter komt iedere week thuis met 1 of 2 knutselwerkjes. Daarnaast wordt er in het weekend thuis ook heel wat samen getekend/gekleurd/geknutseld. Heerlijk!

 14. Wat een leuke winactie op deze bloghop.
  Op dit “kijk eens wat ik heb gemaakt” bord , kan ik alle tekeningen enz. kwijt ,wat de kleinkinderen aan mij geven.
  Origineel hoor? Nog nooit ergens gezien.
  Graag doe ik mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Nu hop ik weer door, ik moet nog een paar.
  Dag!

 15. Ooooo wat leuk..!!! Mijn mini is net gestart op de basisschool en krijg nu dus al knutsels wat ik super super gaaf vind maar met zon bord nog gaver..!!!

 16. Wat een leuk idee! Ik doe graag mee. Onze Liselotte knutselt graag en wekelijks neemt ze ook een mooi knutselwerkjes mee naar huis van de peuterspeelzaal.

 17. Dit is wel echt een erg leuke prijs! Zou heel leuk zijn in de keuken. Maar stiekem ook wel leuk bij mij in de klas, voor alle knutselwerkjes die ik van de kinderen krijg…