Mijn verhalen,  Winnen

Bloggersdag. Leer nieuwe blogs kennen en maak kans op meer dan 60 prijzen! (Gesloten)

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Hey wat leuk dat je er bent!ย  Vandaag is het Bloggersdag. Een initiatief van Yvonne van Kidzblogger, alweer voor de tweede keer georganiseerd. Ik ben benieuwd hoe je hier terecht bent gekomen. Misschien via Mrs Mama? Die leuk persoonlijke mama blog met een hoop inspirerende en herkenbare verhalen. Maar misschien haak je net aan in deze gezellige bloghop? Leuk! Dan ga ik je in het kort vertellen wat de bedoeling is van deze bloggersdag.

Bloggersdag? Wat is het precies?

Deze bloggersdag is bedoeld om je kennis te laten maken met allemaal verschillende bloggers. Je hopt van blog naar blog en natuurlijk hebben al deze blogs een leuke winactie op hun blog. In totaal doen zo’n 65 blogs mee, dus je kunt 65x kans maken op een prijs. Je leert zo weer een hoop nieuwe blogs kennen en wie weet win jij ook nog eens een leuke prijs. Natuurlijk heb ik ook iets leuks om weg tegeven, maar daar straks meer over.

Ik zal mij even netjes voorstellen…

Misschien kom je al geregeld een kijkje nemen op mijn blog; Firma mama, maar als je nieuw bent zal ik mij kort voorstellen. Ik ben Dewi, 39+ (okay..41) getrouwd en ik ben moeder van twee meiden van 10 en 6 jaar. Ik heb geen flesjes en luiers verhalen meer, dus die verhalen zul je bij Firma mama niet vinden. Ik schrijf persoonlijke herkenbare verhalen met de nodige humor, zoals dit verhaal over loslaten. ..Dingetje hoor dat loslaten..Je zult bij mij geen “zware” verhalen lezen, gewoon gezellig en herkenbaar. Ik hou ook van koken, vooral makkelijk & lekker, zonder een pakje of zakje. Elke vrijdag vindt je hier een heerlijk en makkelijk recept geschreven door gastblogger Parveen, zoals deze lekkere havermout koeken. Verder leuke shoplogs, heb je deze budget musthave al gespot? Heel veel leuke en eerlijke reviews en diy’s , want je knutsel maar wat af met twee meiden in huis. Natuurlijk kidsmode en leuke tips etc. Kortom een gezellige lifestyle (mama) blog!

En dan nu mijn winactie!

Ik heb een hele leuke! Speciaal voor alle trotse mama’s, die de mooie kunstwerkjes van hun kids een mooi plekje willen geven in huis mag ik namens Sabo Handmade dit superleuke “kijk eens wat ik heb gemaakt” bord weggeven.ย Dit bord staat heel leuk in je hal, woonkamer, keuken noem maar op! Je vindt er vast een mooi plekje voor.

Sabo Handmade wordt gerund door twee vriendinnen, Fenne & Lise. Twee creatieve leuke meiden die samen de stap hebben gemaakt om een bedrijf op te zetten. Beide zijn ze graag bezig met ontwerpen en ze maken dan ook unieke cadeautjes op het gebied van lifestyle en interieur. Wil je iets leuks en origineels? Neem eens een kijkje in de webshop van Sabo Handmade. Het is allemaal net even anders. Als extra service hebben ze ook nog een cadeau service. De meiden pakken de cadeautjes met liefde voor je in. Op deze manier kun je het cadeautje direct opsturen naar de persoon.

Bloggersdag, winnen, give away, weggeven, winactie. Sabo Handmade

Hoe maak je kans:
  • Like mijn facebookpagina Firma mama.
  • Laat een reactie achter op dit bericht of op Facebook om te laten weten dat je meedoet aan deze giveaway.

De winactie looptย t/m zaterdag 16 september 23.59. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, laat dus een geldig e-mailadres achter. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Hop nu weer snel verder naar de volgende blog…Mamaliefde.

Waar je zeker even een kijkje moet nemen is de blog van Linda, Mamaliefde. Ik zou bijna zeggen wie kent Mamaliefde niet. Elke dag bezoeken wel duizenden ouders Mamaliefde. Hier leest je een hoop over opvoeding, recepten en leuke uitstapjes, inspirerende persoonlijke verhalen, maar ook hele actuele onderwerpen zoals bijvoorbeeld het stukje:ย  staken in het onderwijs. Dus zeker de moeite waard om even langs te hoppen en doen dan ook mee met de winactie van Linda!

Veel plezier met hoppen.

Dewi[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

51 Comments