Kidsfashion,  Shoppen,  Uitjes/Tips

5 outfits Dr. Martens kidsstyle

Heb jij al leuke nieuwe winterschoenen voor je kids geshopt, of ben je nog op zoek. Bij ons staan ze al in de kast, instap klaar. Het eerste wat ik insla is een goede winterjas en een paar goede schoenen. Vaak zijn het laarsjes en later in het jaar een een paar leuke sneakers erbij. Ik heb dit keer voor stoere veterboots gekozen van
Dr. Martens. Noa heeft de normale leren versie en Olivia de lakleren. Deze gave boots zijn bijna met alles te combineren. Olivia laat vijf verschillende outfits zien met haar Dr. Martens.

5x combineren Dr. Martens
1. Hier draagt Olivia een zwart wit jurkje van vorig jaar winter (H&M) met een mosterdkleurige maillot. Ik ben gek op die kleur. Het is een beetje een “rare” kleur, maar doet het altijd goed in combinatie met een streepje of zwart.
2. Dit gave rode  jurkje is van ZARA en is van de huidige collectie. Ik vind het een vrij klassiek jurkje, maar zooo stoer met de Dr. Martens laarsjes!
3. En natuurlijk past hij ook bij haar girly Mim-Pi jas.
img_2107
4. Hier draagt ze h’m met een bomberjacket van Zeeman (huidige collectie) en een Zeeman tule rokje van vorig jaar. Supergave budget combi!
Skinny jeans en dr. Martens
5. Cool kid Olivia met een skinny jeans van Name it (huidige collectie) en het vestje, toppertje trouwens van Zeeman.

Dit waren de combinaties van Olivia. Op vele manieren te combineren, zoals je ziet.
Deze superstoere & stevige boots zijn er in verschillende kleuren met motief en zonder motief. Ik vind zwart het mooist en het handigst te combineren.
Welke combinatie vindt jij het leukst?

5 Comments