DIY,  Mijn verhalen

30 Day Blog Challenge

Ik zag  de “30 Day Blog Challenge” al bij diverse blogs voorbij komen, maar was er zelf nog niet aan toe gekomen om er een start mee te maken! De 30 Day Blog Challenge is van Maris Maria Renne blogster op Haremaristeit.nl Aangezien alles nog nieuw is voor mij in “blogland” was ik eerst alles aan het uitvogelen hoe het nou precies werkt..vandaar dat de helft van de bloggers die ik volg, waarschijnlijk al op het einde zijn en ikke niet. Komt zij weer…

Eigenlijk is het heel simpel. Je begint gewoon. Er zijn 30 voorgekauwde onderwerpen, waarover je kunt bloggen. Moet zeggen ook wel handig, als je eens inspiratieloos bent. Wat ik heel leuk vind aan deze challenge is dat ik zelf bepaal, over welk nummertje ik ga bloggen. De meeste onderwerpen lijken mij wel leuk, maar er zijn ook een paar nummers die ik gewoon lekker achterwege laat. En dat is nou het leuke aan deze challenge; er zijn geen spelregels, dus no stress. Als ik maandag met nummer 2 begint, dan is dat prima. Voor mij wel weer een hele leuke uitdaging om te kijken of ik op een gekozen onderwerp kan bloggen.

Mijn “plan van aanpak” om deze challenge te killen; gewoon doen, elke week 1, op vrijdagmiddag.

Mochten “jullie” nog een verzoeknummer hebben, dan lees ik die graag. En dan kijk ik wel of ik daarover wil schrijven (grapje)

 

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

2 Comments