Vrolijke beestenboel traktatie

Beestenboel traktatie

Waar is het feestje hier!? Hier is het feestje!?

Deze vrolijke beestenboel traktatie heb ik voor mijn kleuter gemaakt die morgen vijf jaar wordt!

benodigheden

Het is een eenvoudige, maar vrolijke traktatie. Ik vind het een echte kleutertraktie. De dieren heb ik bij Kruidvat gekocht. Zes stuks in een pakje. Doosje snoep en een gekleurd koordje! Vlaggetje erop en de vrolijke feestbeestjes zijn klaar! Ik weet zeker dat dit een feestje is om uit te delen.

Olivia heeft 33 kids in haar klas, voor deze traktatie was ik rond de 0,70 cent kwijt.

Dieren 6 stuks voor 2.99 (Kruidvat), snoepjes, 14 voor 1,99, koordje, 0,45 (Xenos), vlaggetjes 0,40 (Albert Heijn) ā™„

Vrolijke beestenboel traktatie

Ook leuk om te lezen.

5 comments

  1. Hee, deze is echt leuk. Dank voor de tip! Als je van school geen snoep mag uitdelen kun je iets anders op de rug binden. Deze ga ik onthouden voor over een jaar šŸ˜‰