inspiratieloos

Ik weet het even niet.

Ik heb vandaag gewoon even helemaal niks. Inspiratieloos. Gewoon “effe”niks te melden. Zo jammer! Ik vind het wel heel leuk dat je even langskomt om te lezen wat ik dan te melden heb over inspiratieloos. Gisteren, zondag was een perfecte dag om lekker te bloggen. Zo’n luie zondag. De dag na het verjaarsdagfeestje van mijn dochter Noa. De meiden waren buiten, man was aan het koken. Ik zou dus gewoon heel de dag kunnen bloggen of …strijken. Maar ik had geen hersenspinsels! Serieus! Er kwam niks uit. Mijn notitieboekje nagelopen. Ik kon er gewoon niks van maken. Inspiratieloos op zondag. Uiteindelijk heb ik maar voor strijken gekozen. Je moet toch wat. Ik vind dat best lastig merk ik, werd er een beetje chagrijnig van. Eigenlijk heb ik het nooit zo gehad.

Inspiratie is ver te zoeken op dit moment…

Maar Dewi, dan zoek je toch een leuke tag uit? Je kunt toch wel over “iets”schrijven?? Ik weet het er zijn talloze lijstje met blog ideas te vinden op internet. Of een “tag” op internet te vinden om je te helpen aan de nodige inspiratie. Ik zou ook mijn 30 day of blogchallenge op kunnen pakken. Ik geloof dat ik pas op onderwerp nummer twee ben van de lijst. Maar heel eerlijk ben ik niet zo van deze voorgekauwde lijstjes. Het is inderdaad wel makkelijk als je echt niks weet.
Zoals ik dus…nu op dit moment, maar het staat mij toch tegen om ze in te vullen.

Regelmatig wordt dat aan mij gevraagd, hoe ik op inspiratie kom. Tja dat kan zomaar ineens opkomen.
Als ik boodschappen aan het doen ben of tijdens het sporten. Meestal door het lezen van andere blogs, een rondje Pinterest doet wonderen. Vaak noteer ik dan gelijk in mijn boekje, zodat ik het later kan uitwerken. Nou ik heb mij suf laten inspireren op Pinterest en zoveel blogs gelezen op zondagmiddag. Ook tijdens het strijken ..geen inspiratie.

Soms heb ik een super goed idee en vergeet dit dan weer. M’n notitieboekje of telefoon werkt hier goed bij. Meestal schrijf ik wat steekwoorden op zodat je later rustig dit artikel kan uitwerken. Dat boekje staat inmiddels redelijk vol met steekwoorden, kleurtjes, pijltjes en dubbel onderstreept. Maar ik kan er op dit moment even niks mee.

Eigenlijk is het vandaag voor het eerst dat ik even helemaal niks weet. Ik kan wel heel krampachtig wat gaan schrijven over iets, maar dat wordt toch niks. Voor nu laat ik het maar zo. Morgen weer een nieuwe dag.

En jij met je blog? Heb je er weleens last van? Of heb jij nog tips voor mij?

Ook leuk om te lezen.

16 comments

 1. Haha nou, heb je toch nog een blog geschreven! Ik schrijf ook alles op wat in me op komt. Ik heb een hele lijst met onderwerpen, maar soms heb ik in bepaalde onderwerpen even geen zin en dan moet ik wat anders bedenken… Ik heb het gelukkig nog niet gehad dat ik echt even niets wist, maar ik blog dan ook pas 4 maanden dus dat moment gaat vast een keer komen!
  Kirsten onlangs geplaatst…Mijn super romantische huwelijksaanzoek!My Profile

 2. Ik noteer alles op mijn mobiel, als notitie. Je telefoon heb je meestal bij de hand, althans vaker dan je notitieblok.
  Enne ? je hebt toch een leuke blog geschreven. Ik hou van eerlijke, pure blogs.

 3. Nou, voor een inspiratie loze blog, heb je er toch een aardig artikel uitgekregen! Ik heb soms momenten, om vervolgens het andere moment een ingeving te krijgen. Je kunt echt over zoveel zaken schrijven! Alles is inspiratie!! Kijk goed om je heen, hou je oren open en het komt vanzelf. Je ziet het maar. Ook vandaag lukte het je!!
  Cynthia onlangs geplaatst…Ik was tienermoeder.My Profile

 4. Je hebt er toch een blog uit gekregen 😀
  Iedereen is wel eens inspiratieloos denk ik 😉

  Vooruit werken helpt dan!
  Heb je dan ff een dag geen zin of geen inspiratie dan maakt het niet uit want heb je vast nog wel wat anders klaar staan

  Ah joh
  Komt wel weer goed 😀
  MamaIssues onlangs geplaatst…Wat Lush met mijn huid doet..My Profile

 5. Soms heb je dat, denk dat de beste bloggers daar weleens last van hebben. Ik herken het wel. En ik moet zeggen, meestal laat ik het dan voor wat het is. Sowieso blog ik al niet dagelijks natuurlijk, dat scheelt dan wel in het hebben van inspiratie. En ook mijn notebook staat vol met aantekeningen. Pinterest afspeuren voor inspiratie vind ik trouwens wel een goede tip, heb je dan specifieke onderwerpen waar je naar zoekt?
  marieke onlangs geplaatst…Weekendoverzicht #7My Profile

 6. Grappig! Toch een artikel ik elkaar gezet..
  En ja, volgens mij heeft iedereen wel eens wat minder inspiratie als het gaat om bloggen.
  Zelf ben ik gestopt het met invullen van tag’s, zelf vind ik het leuk om in te vullen, maar om het bij een ander te lezen niet… dus daarom gestopt!

  De #30dayblogchallengeNL vind ik dat weer wel leuk omdat ik er een artikel van kan schrijven die ook nog eens bij mij en mijn blog pas. Als er iets echt niet past sla ik hem over. Ik doe er trouwens al heel lang over ook en hij is nog altijd niet af.

 7. Herkenbaar! Heb een hele lijst met onderwerpen maar soms kan ik er gewoon niks mee of heb ik geen zin om daarover te schrijven haha..