Fabulous mom: Andrea van Trendymommy

Andrea, Trendy mommy
Vandaag een fabulous mom en wat voor eentje! Een hele leuke! Andrea, deze mama van twee meiden blogt én vlogt! Op haar blog TrendyMommy.nl deelt ze graag persoonlijke verhalen, maar ook over alles wat de moeder van nu interessant vindt. Vandaag deelt ze o.a. hoeveel tijd ze nodig heeft om er als een fabulous mom uit te zien en wat ze nooit zou aantrekken. Benieuwd naar Andrea? Lees dan snel verder!
Vertel, wie ben je?

Hi! Ik ben Andrea, fulltime blogger op TrendyMommy.nl, ooit beautyblogger, inmiddels lifestyle/mama blogger en vlogger! Ik verruilde de grote stad om in Brabant een gezin te stichten, en heb inmiddels twee dochters van 5 en 10 maanden, een hond, kat, blog, youtube kanaal – ik heb het er maar druk – ik heb het er maar druk mee. neemt een slok afgekoelde espresso ;))

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Zeker 90 minuten! Ik ga eerste lekker lang douchen, mijn haar wassen zodat het geföhnd kan worden, mijn gezicht goed peelen en primen voordat ik aan mijn make-up begin. Tegen de tijd dat mijn foundation af is begin ik aan mijn wenkbrauwen, waar ik alleen al zo’n tien minuten voor nodig heb, en dat is dan de meest basic make-up look. Wil ik er uigebreid voor gaat en contouren, highlighter, een ooglook maken, valse wimpers opplakken… dan moet ik er wel heel vroeg uit!

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja, eigenlijk heel vaak! Ik ben fulltime mama van twee kleine kinderen, als die wat groter zijn komt mijn tijd van make-uppen weer. Tot dan ben ik maar Ma Flodder!

Waar voel jjj je het mooist in.

Een strakke broek, mooie blouse, en killer heels

High heels of sneakers?

Nou ja, heels, maar nu voorlopig sneakers. Ik heb een baby te dragen.

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Lekker uitgebreid ik bad – relaxen, scheren, peelen, wassen, insmeren, zachte pyjama aan en een grote mok thee een goede serie kijken. Je weet wel, zo een die je partner echt niet wil kijken omdat het te saai is, maar jij heerlijk om kunt janken. “This is us” is op dit moment nummer één, anders Grey’s Anatomy. Al kijken lekker tutten, haartjes plukken, nagels lakken, met de kat kroelen en met name van de stilte genieten.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Bestaat er zoiets als teveel schoenen? Zo ja, dan heb ik er teveel, en sommigen zijn miskopen omdat ik ze nog nooit heb gedragen. Het komt wel, als ik geen baby en luierstas mee moet sjouwen.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Heeft ook weer met de baby te maken. Ik wil haar niet met lippenstift insmeren, dus kies ik vaker voor een labello, maar een mooie lippenstift voelt oh zo goed!

Wat zou je never nooit aantrekken?

Iets wat mij niet staat. Een te strakke topje bijvoorbeeld. Comfortabel en mooi is the way to go, daar kun je stiekem heel veel mee.

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Lelijk aangebrachte make-up. Lippenstift op tanden, te donkere en dikke wenkbrauwen, van die twix repen op de wangen…doe normaal! Stiekem zal ik die highlighter hype overigens ook niet missen.

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Wenkbrauwpotlood, wimperkrultang en mascara. Ik heb zelf nauwelijk wenkbrauwen en wimpers, dus moet dat dagelijks even faken.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn haar, al draag ik het te vaak in een knot.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Wat jij wil. Ik denk dat botox mij niet zou staan, maar heb twee kinderen later wel mijn vraagtekens bij al die fronslijntjes en kraaienpootjes.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Geen van beiden. Achter mijn kinderen aanrennen en ze in leven houden is mijn sport!

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Ja, die hakken… het is gewoon niet praktisch. Net als los haar dragen. Mijn kale baby is jaloers en trekt het zo uit mijn kop. Au!

Je beste beautytip voor alle moeders.

Heb je geen tijd voor jezelf? Wanhoop niet! Kinderen worden groot, hou vol, I’m in this too!

Bedankt Andrea voor je leuke bijdrage aan Fabulous mom. Geweldig om te lezen. Maar echt 90 minuten nodig om er fabulous uit te zien? Nee hakken en een baby is niet praktisch, komt wel weer!

Ook leuk om te lezen.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge