DIY: Versier je Paasboom …hysterisch

Paasboom versieren

DIY: Versier je paasboom. Een paasboom in huis. Steeds meer zetten mensen elk jaar weer een paasboom op. Net als de kerstboom. Elk jaar ligt er meer aan decoratie in de schappen om deze “paastakken” op te pimpen. Voordat ik kinderen had was ik er niet mee bezig. Nu hoeft het voor mij ook niet, maar de meiden vinden het altijd wel prachtig staan. Heel eerlijk ben ik niet zo van geel, want geel is natuurlijk Pasen en lachende paashaasjes, maar de kids vinden het leuk, dus gaat mama uiteraard paastakken kopen!

Wat ik zei…ik vind zo’n boom best saai, misschien zelf stom, paar gele eieren erin en klaar. De versierde takken staan dan een week of twee en dan begin ik het rommelig te vinden, dan moet dat “ding” er ook weer uit. Dit jaar dacht ik, laat ik er nu eens wat van maken. Met een beetje liefde;)  Een beetje kleur, beetje kunstig..zelfs een beetje hysterisch. Ik noem het de hysterische paasboom.

Deze hysterische paasboom maakt je makkelijk zelf

DIY: versier je paasboom.
  • Veertjes, héél veel in alle kleurtjes van de regenboog. (Zeeman)
  • Pompoms, mooie felle kleurtjes. Ik koos voor roze, wit en rood. (Zeeman)
  • Van die schattige gekleurde kuikentjes. Ik kocht ze bij de Hema.
  • Eieren. Ik had er nog een boel thuis staan. Bij de Hema kocht ik nog glitter eieren.
  • Lijmpistool. Lijm in je boom. Ik weet het niet echt goed voor je takken, maar twee weken moet tie redden.

Ik knip de takken altijd een beetje bij, zodat het een beetje in vorm is. Vervolgens plak je alles met het lijmpistool aan de boom. Een lijmpistool is wel handig, werkt veel sneller dan een gewone tube lijm. Ik kocht het lijmpistool bij Xenos.  Veren zijn leuk op de uiteinde van de takken. De gekleurde pompoms heb ik als knoppen op de takken gelijmd. En de paaseieren in elke tak een beetje opgehangen.

DIY Versier je Paasboom

DIY Versier je Paasboom

Een simpel DIY klusje…

Een simpel, DIY klusje, wat binnen een halfuurtje gepiept is.  Je boom ziet er vrolijk en kleurig uit. Ik heb gekozen voor een lekkere bonte hysterische paasboom, maar uiteraard kun je h’m helemaal stylen wat bij je interieur past.

Heb jij ook een paasboom in huis?

Ook leuk om te lezen.

13 comments

  1. Ik zou er echt hoofdpijn van krijgen, haha. Ik ben echt niet van de kleurtjes. Maar goed, als je kinderen er blij van worden :).

    Dit jaar heb ik echt niets aan Paas versieringen gedaan. Er komt zoveel op me af deze periode. Dus heb dat even laten liggen. Ik ga wel voor een Paas ontbijt enzo. Maar versieren laat ik even achterwege.
    Sheila onlangs geplaatst…Favorieten: 10 x indrukwekkende tattoo artiestenMy Profile